Säsongen för vintersport är på väg utför och snart är det dags att ta in skotern för underhåll. Jag har för en vecka sedan byggt om lite i verkstaden och skapat mig utrymme endast genom att rensa ut lokalen på onödiga saker som jag inte har användning utav. Verkstaden är nu också bättre belyst än tidigare efter jag satt upp nya led lampor i taket. Jag valde led panel belysning då jag tycker det är snyggt med diskreta och stilrena ljuskällor som inte tar upp…Fortsätt läsa ”Satte upp led panel i verkstaden”

Någon mer som är sugen på en Arctic Cats Alpha One? Jag önskar verkligen att jag hade råd med att köpa denna men den ligger som ni säkert förstår långt över min budget. Alpha One är barnbrytande skoter som kan göra det där lilla extra, eller ska jag säga omöjliga? Kolla videon där man ser hur enkelt det är att göra en manöver med denna fantastiska skoter. När man ser på detta så saknar man snön..

Mörkret lägger sig tidigt över fjällen och vi går mot allt mörkare tider, vilket jag faktiskt tycker är kul då jag tycker mörkerkörning är bland det roligaste som finns. Mina gamla halogen lyktor gick sönder så därför har jag köpt Rigid led ramp på 6 tum som passar perfekt skotern. Led rampen är vattentät enligt IP68 och lyser över 700 meter med 0,25 lux. Rigid är ett märke från USA som kostar rätt mycket men kvaliteten är en helt annan om man jämför med andra…Fortsätt läsa ”Halogen lyktor ersätts av en led ramp på skotern”