Halogen lyktor ersätts av en led ramp på skotern

Mörkret lägger sig tidigt över fjällen och vi går mot allt mörkare tider, vilket jag faktiskt tycker är kul då jag tycker mörkerkörning är bland det roligaste som finns. Mina gamla halogen lyktor gick sönder så därför har jag köpt Rigid led ramp på 6 tum som passar perfekt skotern. Led rampen är vattentät enligt IP68 och lyser över 700 meter med 0,25 lux. Rigid är ett märke från USA som kostar rätt mycket men kvaliteten är en helt annan om man jämför med andra led ramper. Det finns många andra bra märken som Dual Deluxe och Vision X men det är lite av en smaksak vad man väljer till slut. Jag personligen gillade Rigid på grund av utseendet och även deras reklamvideo spelade en väsentlig roll måste jag erkänna. En led ramp blev ändå snyggare än mina gamla halogen lyktor.

Arbetsbelysning från Ljusgiganten blev perfekt som backlampor

Jag funderade ganska länge på ifall jag också skulle köpa backlampor till min Artic Cat men det har aldrig liksom blivit av. Men nu kände jag att jag borde ta tag i saken och köpte därför 12 volt arbetsbelysning med en låg effekt på 15 watt som monterades på baksidan av skotern. Lampan lyser väldigt starkt trots den blygsamma watt effekten och kostade endast 395 med moms. Arbetsbelysning går väldigt bra att använda som backljus men på bilar ska dom vara certifierade för backljus, men när det gäller skotrar så känns det mindre viktigt av naturliga skäl. Jag kan varmt rekommendera Ljusgiganten för er som letar efter lampor till skotern eller bilen, dom har bra grejer och det mesta i lager!